Põldhiirte valmistamise retsept


tõmmake hiirtel nahk maha ja võtke sisikond välja. Pea aga jätke alles. Siis peske hiired puhtaks, pange kastrulisse, kallake piiritusega üle, nii et liha oleks kaetud ja jätke umbes kaheks tunniks seisma.

Lõigake pekk väikesteks tükkideks ja praadige seni, kuni rasv välja sulab. Pärast seda võtke hiireliha piiritusest välja, veeretage jahus soola ja pipraga ning pange viieks minutiks kuumale pannile (ärge panni liialt kuumutage, liha kuivab üle, muutub kõvaks ja kiuliseks). Nüüd kallake juurde tassitäis piiritust ning maitsestage toit 6….8 küüslauguküünega. Pange kaas peale ning hautage liha 15 minutit.

Kastme võite valmistada mõne tavalise retsepti järgi. Kui kaste on valmis, valage sinna hiireliha, katke pott kõvasti kinni ja jätke ta 10 minutiks sooja kohta seisma. Pärast seda võite toidu lauale anda.

Advertisements
Published in: on oktoober 18, 2012 at 7:14 e.l.  Lisa kommentaar  

The URI to TrackBack this entry is: https://lassie.wordpress.com/2012/10/18/poldhiirte-valmistamise-retsept/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Möirga ja ulu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: